anagram sofa

“Anagram doet zijn naam alle eer aan: je kunt de individuele componenten voortdurend herschikken om verschillende verhalen en situaties te creëren.” — Panter & Tourron

Anagram is meer dan alleen een sofa: het is een sofasysteem dat bestaat uit modules en elementen die kunnen worden aangepast aan diverse situaties.

Anagram past zich aan het dagelijkse leven aan: de platformmodules zijn ontworpen als eilanden die aan alle vier zijden met andere modules kunnen worden gecombineerd. Ze zijn voorzien van elementen zoals rugleuningen, zijpanelen en aanbouwtafels. Dit maakt talloze configuraties mogelijk.

Met elf verschillende componenten – modules en elementen – kan, in functie van de situatie, de gewenste configuratie worden samengesteld: klein, groot, enkelzijdig, dubbelzijdig, alternerend, gesloten, open, enz. Zodra de behoeften veranderen, kan Anagram worden aangepast aan een nieuwe situatie door middel van een eenvoudig kliksysteem.

De grote zitkussens van Anagram bieden een aangenaam comfort. Ze zijn uitsluitend gevuld met gerecycleerde PET-vezels, die gescheiden en gerecycleerd kunnen worden. Polyestervezels hebben zeer goede elastische eigenschappen en bieden aangenaam comfort. De gestoffeerde panelen kunnen zo worden gepositioneerd dat ze het beste bij de respectievelijke situatie passen.

De stoffen bekleding van Anagram is eenvoudig te verwijderen voor reiniging of vervanging. Alle onderdelen zijn volledig gescheiden van andere materialen – er is niets gelijmd, gelamineerd of opgeschuimd. Dit betekent dat ze aan het einde van hun levensduur gemakkelijk kunnen worden gescheiden en gerecycleerd.

Anagram kan je komen bewonderen en testen in onze showroom.